Escape Copenhagen ligger som de fleste andre escape sites i København centralt. Lige ved Ørstedparken og næsten nabo til Ørsted Ølbar (som i øvrigt kan anbefales). Receptionsområdet er gennemført og elegant indrettet i stedets kælderlokale med hvælvet loft. Vi havde to med der ikke skulle spille med – de blev tilbudt drikkevarer og havde en hyggelig samtale med personalet og fik lov til at se med på overvågningen mens vi andre var i gang med rummet.

Escape Copenhagen har som de første i København nu også et virtual reality (VR) escape game, se flere detaljer nedenfor, vi har dog endnu ikke prøvet det.

Praktisk information:

  • http://www.escape-cph.dk/
  • Nørre Farimagsgade 7, kld, 1364 København K
  • VR: Nørre Voldgade 18, 1358 København
  • 3 forskellige rum + 1 VR-spil


The psychotic janitor

Dette rum anbefales for op til otte personer, og rummets størrelse kan også snildt bære det. Vi vil dog anbefale maksimalt at spille det seks personer af hensyn til koordination. At spille dette rum otte personer vil også kunne anbefales som en teambuildingøvelse i sig selv. Det er ikke de mest opfindsomme puzzles, men der er stadig nogle spændende imellem.

Dato prøvet: 11. oktober 2015
Antal deltagere: 4-8
Varighed: 60 min

Miljø / stemning
Wow faktor
Puzzles opfindsomhed
Puzzles variation
Samlet vurdering


The terrorist cell

Endnu ikke testet


The solitary monk

Endnu ikke testet.


Enter the mind

Endnu ikke testet.


VR: Cosmos

Det første sted i københavn hvor det er muligt at prøve et virtuelt escape room. Det er firmaet Avatarico der står bag spillet, og deres licensmodel gør at det fremover også bliver det eneste sted i København at deres spil bliver tilgængelige. Til spillet benyttes VR headsettet Oculus Rift som stilles til rådighed under spillet, man skal altså ikke have noget specialudstyr med selv.

Vi har endnu ikke testet spillet.