Clockedin ligger dejlig centralt lige mellem strøget og pisserenden. Deres lokaler er i kælderen i en baggård. Da vi var der havde de 2 rum og havde planer om at nedlægge et gammelt køkken for at give plads til et nyt rum. Der var frisk vand fra hanen eller man kunne gå ud at hente forfriskninger i en 7-Eleven.

Praktisk information:


John Monroes detektivkontor

Det første rum vi prøvede var en mordgåde hvor vi skulle lege detektiver og se om vi kunne opklare hvad der var sket. Rummet var godt indrettet og møblerne passede godt til den tid som vi skulle forestille os. Der var lidt mangel på forskellighed mellem gåderne, for eksempel lidt for mange hængelåse man skulle igennem. Der var enkelte godt udtænkte puzzles som vi ikke havde set før. Nogle af os mente det var lidt for meget politiarbejde i rummet mens det faldt i god jord hos andre.

Dato prøvet: 8. januar 2016
Antal deltagere 4-6
Varighed 60 min

 

Miljø / stemning
Wow faktor
Puzzles opfindsomhed
Puzzles variation
Samlet vurdering


Jack Travis & De hemmelige lagerrum

Stærkt inspireret af Indiana Jones og “Farlig Vej til Kina” var det andet rum lagerrummet for den kendte arkæolog Jack Travis. Rummet indeholdt igen mange gåder men denne gang var der stor forskellighed mellem gåder og løsninger. Nogle af gåderne var måske ikke så tidsvarende som rummet skulle give sig ud for men da gåderne var innovative bærer vi over med det. Helhedsindtrykket i rummet var generelt rigtig godt med flere overraskelser og opfindomme puzzles.

Dato prøvet: 8. januar 2016
Antal deltagere 4-6
Varighed 60 min

Miljø / stemning
Wow faktor
Puzzles opfindsomhed
Puzzles variation
Samlet vurdering