NB: Dette escape game er lukket. Samme lokation benyttes nu af Escape Room By Midgaard Event

Mystery Escape er et fransk koncept. De har kopier af Escape rooms i flere lande, hvilket giver mulighed for f.eks. at udvikle og bygge flere specielle og unikke artefakter til brug i gåderne, da det så bedre kan betale sig at skabe det i flere kopier.

Hos Mystery Escape har de to ens rum, som hver er beregnet for op til fem personer. En sjov idé, hvis man er mere end fem, kan være at booke begge rum og konkurrere mod hinanden i to hold. Stedet ligger tæt ved Trianglen på Østerbro i fine lyse lokaler, det ser ud til at være tidligere kontor, og der er god plads til udvidelse, hvis de får mod på det. Der var mulighed for at købe drikkevarer.

Praktisk information:

  • http://www.mysteryescape.dk/
  • Aldersrogade 6A, st., 2100 København Ø
  • 2 ens rum


Mysteriet på Godset

Vi befinder os i en spøgelseshistorie her. Du er lukket inde på et gods, og din opgave er at befri sjælen af godsets tidligere kvindelige beboer, som blev myrdet og som efterlod en række spor til denne opgave.

Der er flere puzzles og artefakter med en del wow faktor i spillet. Der er god variation i de enkelte puzzles. Sammenhængen mellem spøgelsestemaet og de enkelte puzzles halter dog lidt en del steder, og en enkelt gåde afveg fra tidsperioden som historien foregår i.

Man skal nok forvente at få behov for en del hjælp fra operatøren undervejs, da visse puzzles er forholdsvis komplicerede.

Dato prøvet: 2. juli 2015
Antal deltagere: 3-5
Varighed: 60 minutter

Miljø / stemning
Wow faktor
Puzzles opfindsomhed
Puzzles variation
Samlet vurdering